استاد دکتر حسین الماسیان ( پدر علم هیپنوتیزم در ایران )
استاد دکتر حسین الماسیان در سال ۱۳۳۷ در زمینه هیپنوتیزم با محمد عنقا که از استادان در زمینه عرفان بود آشنا شد و در کنار او به مدت ۲ سال به فراگیری عرفان پرداخت.
ایشان پس از آن در تهران در دیدار با دوستی صمیمی، با یوگا آشنا و بدان علاقهمند شد، و حدود دو سال بعد در سال ۱۳۴۰ کتاب یوگا و روان تنی را ترجمه و انتشار داد. در سالهای ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۷ موفق به دریافت لیسانس ادبیات عرب از دانشگاه تهران و فوق لیسانس علوم تربیتی از دانشگاه علوم تربیتی دانشگاه تهران گردید.
استاد دکتر حسین الماسیان اولین سفر خود به هند و هیمالیا را برای تحقیق در مسائل باطنی در سال ۱۳۴۸ آغاز نموده و در دیدار با ساتیا سای بابا و همچنین با حضور در آشرام شیواندا در هیمالیا به کسب تجربه پرداخت. این سفرها تا سال ۱۳۵۷ انجام میشد. از آن پس فعالیتهای استاد دکترحسین الماسیان ( پدر علم هیپنوتیزم در ایران ) در زمینه هیپنوتیزم صورت جدیتری به خود گرفت.
استاد دکتر حسین الماسیان با فریدون فریور (از پیشکسوتان هیپنوتیزم در ایران) دوستی داشت که این دوستی تا زمان حیات فریور ادامه داشت.
وی در سال ۱۳۵۴ مجدداً به خرمآباد نقل مکان نموده و به عنوان رئیس مرکز مشاوره استان لرستان و سپس به عنوان معاونت آموزشی در اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان تا سال ۱۳۶۱ مشغول بود.
در سال ۱۳۶۲ مجدداً به تهران رفت و به همکاری با برخی از روانشناسانی که از شاگردان ابراهیم خواجه نوری بودند به توصیه قاسم قاضی، استاد علوم تربیتی، پرداخت. همچنین در همین سال با شعبان طاووسی (ملقب به کابوک) آشنا شد.
دکتر حسین الماسیان در سال ۱۳۶۴ کلینیک و مؤسسه روانشناسی به نام ” یاران شید” را در ایران تأسیس کرد.
عضویت در انجمن علمی و بینالمللی هیپنوتراپیستهای آمریکا (N.G.H) نیویورک و دریافت دانشنامه هیپنوتراپی از این انجمن
* برگزاری مراسم گذر از آتش برای نشان دادن تواناییهای ناشی از هیپنوتیزم
* برگزاری دو دوره کارآموزی در زمینه هیپنوتیزم و مسائل فراروانشناسی در
دانشکده روانشناسی ارسنجان
* برگزاری دو سمینار هیپنوتیزم و مسائل فوقروانی در دانشکده پزشکی شیراز
* برگزاری دوره کارآموزی روشهای آرامشبخشی برای مشاوران بهزیستی تهران درمحل آمفیتأتر سازمان بهزیستی
* کاربرد هیپنوتیزم در موفقیتهای ورزشی، دو تیم باشگاه صنام در قسمت والیبال و بسکتبال
* کاربرد هیپنوتیزم در درمان بیماریهای سایکوسوماتیک ( میگرن، انواع فوبیا، استرس و اضطراب، ترک عادات، تیکهای عصبی و عدم اعتماد به نفس )